Hoe het werkt

Kies uw hulpverlener in een paar simpele stappen.

Begeleiding1op1 kan u helpen aan een hulpverlener als u een verwijzing of beschikking heeft van het sociaal team van uw gemeente. In een zgn. keukentafelgesprek kijken zij samen met u naar uw hulpvraag. Geef bij hen aan dat u bij Begeleiding1op1 zèlf uw hulpverlener wilt uitkiezen.

 

U kunt op onze website zoeken naar een begeleider (tab 'zoek hulpverlener'). U kunt filteren op woonplaats, geslacht, enzovoorts. Als u denkt dat er voor u genoeg te kiezen valt en u wilt graag de volledige profielen van de hulpverleners zien en toegang tot hen hebben: neem dan de volgende stap.

 

Door uzelf te registreren krijgt u volledige toegang tot de profielen van onze begeleiders. Ook kunt u dan via onze site contact leggen met een hulpverlener van uw keuze. U start online een gesprek om alvast kennis te maken.

 

De hulpverlener zal op uw contactverzoek reageren, via de website. U bepaalt zelf of u wilt matchen met de hulpverlener. Dit doet u door te klikken op de knop 'maak deze match' in uw account. Op dat moment worden uw contactgegevens met de hulpverlener uitgewisseld en andersom: u ontvangt de contactgegevens van de hulpverlener. U kunt elkaar dan bellen of mailen voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Na afsluiting van de begeleiding willen wij graag weten wat u vond van de hulp die u van uw hulpverlener heeft gekregen. Door uw ervaring te delen helpt u de hulpverlener èn andere mensen bij hun keuze.

 

Zet de eerste stap RegistrerenZoek begeleider